Planet Bio

IMG_4343

    La expozitia de la Romexpo am avut ocazia sa ii cunosc pe cei din familia Planet Bio din Romania. Acestia aveau expus la stand o parte din produsele lor si am rupt cateva detalii destul de importante, unul dintre acestea fiind faptul ca podusele lor sunt sugar free.
    Gama produselor PlanetBIO este formata din alimente extrem de nutritive de origine vegetala bogate in vitamine, minerale, antioxidanti si fitonutrienti.
    O nutritie buna este esentiala pentru a permite organismului sa functioneze la cote maxime.
IMG_4346 IMG_4348 IMG_4350 IMG_4354 IMG_4355
     Uleiul de cocos fiind stabil la temperaturi ridicate, este ideal pentru coacere, prajire sau pentru gatit. Acesta poate fi adaugat la diferite deserturi, smoothie-uri, tartinabile si sosuri. Acesta poate fi de asemenea folosit ca o crema de piele sau masca de par.
IMG_4358
    Pudra de cacao este produsa din boabe de cacao fermentate ce sunt macinate pana se obtine o pasta groasa de ciocolata. Dupa separarea grasimii de partea solida, ce ramane este uscat si macinat pana la obtinerea pudrei de cacao. Spre deosebire de boabele de cacao, pudra de cacao contine mai putine grasimi si mai multe fibre si proteine.
IMG_4359
IMG_4363 IMG_4367
   Aceste produse sunt suplimente sanatoase, pot fi usor introduse in regimul nostru si chiar pot inlocui dulciurile ce contin mult zahar. Am intrebat daca sunt produse de slabit si mi-au spus ca nu sunt facute in aceasta directie insa pot ajuta dieta unei persoane ce incearca sa slabeasca.
   Toate celelalte produse si detalii asupra lor gasiti pe pagina Planet Bio.
Photography by Radu Niculescu
Advertisements

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s